EGZOTIČNE MASAŽE

 • nasaza_vulkanskim_akmenjemMASAŽA – Vračar – Masaža se izdvaja bogatom ponudom i komforom koju za ovu uslugu pružamo. Pored klasičnih fizioterapeutskih tretmana, posebno izdvajamo tretmane algama, čokoladom, kavijarom, vulkanskim kamenjem, kraljevsku masažu, kao i tehnike kao što su tajlandska masaža sa biberom za hladne dane i beta karotenom za letnje.

  Vulkansko kamenje.

  Masaža vrućim kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja.
  Masaža je upotpunjena delovanjem prirodnih ulja koja, ne samo da pomažu kamenju da klizi, već hrane i neguju kožu.

 • Pogledajte jos…
  Masaža Vračar
  RELAX MASAŽA
  TERAPEUTSKA MASAŽA
  ANTICELULIT MASAŽE
  BODY SHAPE MASAŽA
  SPORTSKA MASAŽA
  EGZOTIČNE MASAŽE

Masaza cokoladom

Ekskluzivni tretman koji vam pruža najnežnije iskušenje, jedinstveni osećaj harmonije duha i tela. Kakao, bademovo ulje i ši-buter pružaju primamljiv miris, neguju kožu, dajući osećaj prijatne toplote. Ujednačenim i nežnim pokretima ova masaža utiče na stimulaciju energetskih tačaka na telu, smanjujući napetost i dovodeći telo u ravnotežu. Ova masaža pored opuštajućeg efekta ujedno i regeneriše kožu kojoj se podiže tonus i povećava elastičnost. Vreme trajanja masaže je 70 minuta.