ENZIMSKI PILING

 • PAPAJA / ANANAS ENZIM PILING 

  Za ovaj kozmetički tretman možemo reći da je najnežniji enzimski piling na svetu koji rapidno ubrzava regeneraciju ćelija. Ananas i papaja enzim daju piling efekat koji ima za cilj da se postigne optimalna regeneracija ćelija.

  Zbog bromelina koji se nalazi u ananasu ovaj piling se otklanja oštećenu kožu, a koristi se čak i za opekotine. Sinteza dve amino kiseline arginina i prolina, uz papaja enzim vrši idealan enzimatski piling,a ekstrakt ananasa ima zaštitna i hidratantna svojstva koja su od suštinskog značaja za sprečavanje bora. Rezultat ovog kozmetičkog tretmana je jedinstven regenerativni i anti age efekat za brze rezultate bez štetnih posledica od hemijskog pilinga voćnim kiselinama.

  U kombinaciji sa algama dobija se poseban spoj visoke tehnologije i bioloških osobina alginata i papaja enzima koji imaju izuzetno stimulativno dejstvo na epidermis, regenerišu, hidriraju i omekšavaju kožu lica. Dizajnirana je da se prilagođava obliku lica.

  Namenjena je svim tipovima kože lica za smanjenje bora, stimulaciju prirodnog obnavljanja kože i vraćanja njene prirodne elastičnosti, sjaja i glatkoće. Pored visoke hidratacije koža ovim kozmetičkim tretmanom dobija hranjive materije i pojačava se sinteza kolagena i elastina. Efekat je vidljiv odmah nakon tretmana.

 • Pogledajte jos…
  Kozmetički salon – Vračar
  HIGIJENSKI TRETMAN LICA
  ANTI AGE TRETMANI
  MEZOTERAPIJA BEZ IGALA
  HIJALURONSKI FILERI
  LIFTING
  HOLIVUDSKI SJAJ TRETMAN
  Preparati za kućnu negu
  KOLAGEN TRETMAN
  KAVIJAR TRETMAN
  HIDRATACIJA LICA
  ENZIMSKI PILING
  AKNE TRETMAN
  PODIZANJE GRUDI
  DETOX TRETMAN
  OSTALI TRETMAN
  FACE AND BODY TRANSFORMATION

  REFRESH LICA PPS – LIPOLIZA