Frizerski salon – Vračar

FRIZERSKE USLUGE

Vašu dobru frizuru definiše stilista prema obliku lica, karakteru i kvalitetu kose. Afirmativno se koriste preparati koji neguju kosu, pritom dajuci rezultat koji ste ocekivali. Za posebne prilike na raspolaganju Vam je katalog sa hiljadu različitih frizura u trendu, koje će se savršeno uklopiti u Vaš stil i dress code. Pored tretmana za ozdravljenje i negu kose, koja je osnov za željenu frizuru, možemo Vam je vešto oblikovati primenom raznih tehnika: brazilsko feniranje, nadogradnja kose, meliranje u preko deset nijansi, sencenje slobodnom rukom po metodi TONY&GAY, višeslojno šišanje, uljani mini val, krupne, sitne, mokre lokne, bezbroj opcija pundi. Kada ne znate šta ćete sa kosom, dođite da čujete nove ideje. Naša definicija dobre frizure je: da prati oblik lica, da ima oblik koju vaš tip kose može da iznese, da kada sami operete kosu frizura prirodno „legne“ kao da ste se tek ošišali, da izražava ličnost i vaš karakter. Sa našom frizurom ste samopouzdaniji i  zavodljivi.

ŠIŠANJE

Kod mnogih reč „šišanje“, izaziva blag nemir, a kod nekog i stres. Sledeće pitanje koje se samo postavlja po sebi je: gde,kome poveriti kosu, da li će frizer razumeti sta zelim, da li će me opet previše ošišati?

Našem profesionalnom timu je na prvom mestu poverenje! Poverenje koje ćete imati u nas i bez imalo bojazni nam se prepustiti. Na osnovu oblika lica, kvaliteta kose, vaše želje i naravno karaktera, temperamenta, naš tim će predložiti šta je njabolje za vašu kosu, odnosno za Vas. Možete imati oblik I šišanje kakvo poželite, od stepenastog, ravnog, repova, boba, sasoon itd. Preciznom rukom majstora, ubodnim, kliznim i još mnogim drugim načinima šišanja ,dobićete oblik kakav poželite. Poznavanjem svih vrsta frizerskih tehnika sa lakoćom odgovaramo na naizgled zahtevne frizure. Naš frizer ne pravi univerzalne frizure ili šiša samo na par načina kojima je ovladao. Jenostavno imaćete frizuru koja odgovara Vama i koja nije zahtevna da se oblikuje kada sami operete kosu. Sa nama uvek imate frizuru u trendu…

FARBANJE KOSE

Kada je farbanje kose u pitanju, žene sve češće pribegavaju sistemu “sam svoj majstor” i tu uglavnom greše. Neprofesionalno i neadekvatno nanošenje boje na kosu dovodi od nezadovoljstva bojom i oštećenja same kose. Rezultat je često promašena nijansa, isprana boja, kosa koju je teško ukrotiti i oblikovati. Naš savet je da štedite na drugi način ako Vam je izgled važan. Poverite Vašu kosu profesionalnom timu koji će adekvatnim bojama, tehnikom , učiniti da Vaša kosa izgleda zdravo, sjajno i privlačno. Iskustvo od 20 godina svakodnevne prakse jasno je definisalo Lisapove kao naš izbor od više proizvođača kako bi se dobio željeni rezultat. Lisap npr. ima savršenu biserno plavu, crvenu koja se ne ispira, anti age boje koje pokrivaju sede. među prvima u svetu su izbacili boje bez amonijaka. Lisapove boje su stabilne, spadaju među najzdravijim, a sa našim ogromnim iskustvom garantujemo željeni rezultat jer mi to znamo.

MINIVAL

Moderno vreme donosi nove tehnologije, nove metode rada, nove preparate koji frizerima omogućavaju brži I lakši rad. Preparat ne može uvek nadomestiti znanje i iskustvo frizera. Istina, rezultati sa preparatima mogu biti slični, ali ne mogu biti trajni i ne škodljivi po kosu. Mi u ovom slučaju zastupamo stare tehnike i načine rada kada su minival ili hladnotrajna ondulacija u pitanju. Provereno znamo da uradimo kvalitetan minival koji će da traje dok se ne išiša. Minival daje ženstven i poželjan izgled, a preporučuje se za tanku kosu bez volumena. U našem salonu mozete dobiti kakav poželite, od sitnijeg, krupnog, spiralnog do uljanog minivala.

OSTALE TEHNIKE, FRIZURE U TRENDU, PREPARATE ZA NEGU KOSE, KAO I SLIKE SVEČANIH FRIZURA OPORAVKA KOSE POGLEDAJTE NA NAŠIM OSTALIM STRANAMA (LINKOVI SA DESNE GORNJE STRANE)

Ne stižemo da slikamo često, tako da smo izabrali spektar različitih frizura za ovu galeriju..Ostale slike i video materijal možete pogledati u drugim kategorijama.