KAVIJAR TRETMAN

 • KAVIJAR TRETMAN

  Uvek postavljano pitanje kao produžiti mladalački izgled, zategnuti kožu, odnosno kako održati njen tonus ? KAKO eliminisati bore?

  Novi trendovi u kozmetici predstavljeni u Milanu na In cosmetics 2011. je približavanje estetske medicine i profesionalne nege kroz primenu  kozmetičkih tretmana gde se akcenat stavlja na aktivne komponente tj. oblik u kojem se one najefikasnije transportuju do ćelija kože, i ispoljavaju svoje dejstvo koje je za razliku od dosadašnjih tretmana povećano za 96% u odnosu na prethodne tretmane iz iste grupe.

  Jedan od najsavremenijih tretmana je tretman Kavijarom, sa tačno određenom koncentracijom kavijara u obliku koji dubinski prodire do ćelija kože i inicira sintezu kolagena i elastina u koži tj utiče na mehanizme ćelijskih deoba.

  Sinergičkim dejstvom morskog kompleksa alginata spiruline,laminarije i kavijara postiže se obnavljanje ćelija kože. Rezultat: bore se smanjuju, koža postaje elastična, gipka i glatka.

  Kliničke studije su pokazale da kavijar stimuliše podmlađivanje kože jer su ćelije kavijara veoma slične mladim epidermalnim ćelijama. U sastav kavijara ulaze masne kiseline MK, amino kiseline AK, mineralne soli, vitamini grupe B,Zn,Fe,… koje sačinjavaju ECM – extra cell matrix – struktura kolagenih vlakana sa receptorima koji čine tkivo kolagena u potkožnom sloju.

  Najbitnije je istaći da tetman kavijarom ne izaziva alergijske reakcije i da je pogodan za sve tipove kože lica . Kavijar tretman preporučuje se za zreliju, suvu i stresom ugroženu kožu lica, i kožu sa flekama tj. neuravnoteženom pigmentacijom.

 • Pogledajte jos…
  Kozmetički salon – Vračar
  HIGIJENSKI TRETMAN LICA
  ANTI AGE TRETMANI
  MEZOTERAPIJA BEZ IGALA
  HIJALURONSKI FILERI
  LIFTING
  HOLIVUDSKI SJAJ TRETMAN
  Preparati za kućnu negu
  KOLAGEN TRETMAN
  KAVIJAR TRETMAN
  HIDRATACIJA LICA
  ENZIMSKI PILING
  AKNE TRETMAN
  PODIZANJE GRUDI
  DETOX TRETMAN
  OSTALI TRETMAN
  FACE AND BODY TRANSFORMATION

  REFRESH LICA PPS – LIPOLIZA