Manikir pedikir – Vračar

  • manikir2012 (1)MANIKIR,PEDIKIR – VRAČAR – Manikir kao i sve ostale usluge radimo po visoko higijenskim standardima i medicinskim procedurama. U okviru manikir usluga radimo izlivanje noktiju, french manikir, nadogradnju noktiju itd. Koriste se najkvalitetniji gelovi, širok spektar lakova, a za pedikir imamo veliki izbor preparata koje možete koristiti i za kućnu negu.

  • Pogledajte jos…

    MANIKIR,PEDIKIR – VRAČAR
    MANIKIR I NEGA NOKTIJU
    PEDIKIR I NEGA STOPALA

MANIKIR

Počeci ulepšavanja ruku potiču iz Egipta, još u najstarije doba ljudske civilizacije. U Turskoj su žene svoje nokte bojile kanom i na taj način ih ulepšavale. Manikir je nega ruku. Stanje oblik i čistoća ruku su najbolji pokazatelj lične higijene i kulture. Kod nas se radi klasičan manikir , nokti , uklanjanje zanoktica.

Manikr kao i sve ostale usluge radimo po visoko higijenskim standardima i medicinskim procedurama. Svi instrumenti se sterilišu i povremeno autoklaviraju. Usluga je profesionalna , a manikir majstor ima medicinsku obuku i predznanje o opasnostima, mogučim infekcijama koje krije manikir. Iz dodatne predostožnosti ne pružamo uslugu medicinskog manikira, već rešenje takvih problema prepuštamo dermatolozima.

Usluga našeg studija je zaokružena naprednim tehnikama za ulepšavanje i završnom negom za revitalizaciju, podmlađivavanje i zaštitu ruku. Praktično uz svaki manikir / pedikir tretman dobija se posebna nega kozmetičkog ranga koja pokriva sve tipove kože od normalne do problematične sa ekcemima i psorijazom.

Ovo su neki naši radovi:

nadogradnja_noktiju_1