O nama

Naš tim je stručan: profesionalni frizer stilista, dermatolog, kozmetolog fizioterapeut – maser, scenski šminker, make-up artist, vlasuljar..

Naši preparati su pažljivo selektovani i provereni od eminentnih stručnjaka. Akcenat je na kvalitetu, očuvanju i regeneraciji kose, kože i noktiju. Na Vama je izbor preparata iz dve grupe. U prvu grupu spadaju preparati najnovije generacije renomiranih kozmetičkih kuća, a u drugu provereni tradicionalni a samim tim i pristupačni. Imate pravo izbora.

Naša filozofija je dobra usluga po pristupačnim cenama. Susretljivost i uklapanje prema Vama su naša posebna referenca. Radno vreme do 22 h, nedeljom, svim trenucima kada možete da ih odvojite za sebe. Kod nas ne gubite vreme. Ako je zbog nekog razloga Vaš zakazani termin prolongiran, dobićete dok čekate neku od naših usluga besplatno.

Naš prostor je luksuzan I komforan. Obezbedjena Vam je totalna privatnost, niste u izlogu na prometnoj ulici. Možete nas lako pronaći, parkirati se…

Ako ste stariji ili slabopokretni mi ćemo Vam naše usluge pružiti kod Vaše kuće. Osećajte se privilegovanim jer to nije luksuz, nego naša dobra usluga.

Naša ponuda je Vaše zadovoljstvo izgledom. Naš odgovor je stručan tim, kreativnost, kvalitetni preparati, visoki higijenski uslovi, komforni ambijent prosečne cene i dobra usluga. Pratimo najnovije trendove,ali afirmišemo zdravlje. Po dolasku popunjavamo evidencioni karton o zdravstvenom stanju vaše kože, kose i noktiju kako bi pratili Vaše stanje i uticaj preparata koje svakodnevno koristite. Brinemo o Vama. Dobrodošli!