Online shop – Kozmetika

online_kozmetikaONLINE SHOP – KOZMETIKA – Kozmetika koja se koristi za profesionalne tretmane sada Vam je dostupna za kućnu upotrebu. Razlika u kvalitetu u odnosu na komercijalne preparate je ogromna, jer sastav ima i do 20 puta veću koncentraciju delotvornih supstanci ( jer od toga saloni “žive”) Večinu (90%) preparata možete kupiti samo preko našeg sajta po veoma pristupačnoj ceni.

Do početka rada on line shopa, koji će biti funkcionalniji za naručivanje, možete se informisati o artiklu, saznati cenu i naručiti putem mail-a studio@nega.rs ili na telefon 065/26-11-488 Dovoljno je da pošaljete naziv proizvoda, ime prezime, adresu i kontakt telefon. Dostava za Beograd je u roku 24h.

Svaka kosa je priča ta sebe i traži individualna rešenja. preparati za negu , održavanje, boje za kosu i  preparati za stajling svojom širokom paletom pokrivaju sve moguće opcije. Mi  ćemo Vam predstaviti sve; od šampona do preparata za oblikovanje. Veoma je važno da znate definiciju kose, koji eventualno problem imate i kako želite da vam kosa izgleda. Vi nam možete poslati mail na studio@nega.rs sa opisom kose, problem koji imate i na kraju šta od kose želite. Primer: imam sedu kosu, ofarbanu u plavo, sa rascvetalim krajevima, ravnu – želim da mi bude zdravija, i malo više loknastija. Naš odgovor će biti savet škoji šampon da koristite kao i ampule za ozdravljanje i preparat za stajling kako bi dobili efekat koji želite. Ograđujemo se unapred ukoliko niste sigurni u definiciju svoje kose i dali nam eventualno pogrešan podatak. Najsigurnija je opcija konsultacija sa našim frizerom i tehničkim licem, gde jednostavno dobijete rešenje , put  – od trenutnog stanja do željenog rezultata. Ukoliko niste sigurni ni šta želite dobićete predlog šta bi Vam najviše odgovaralo prema obliku i crtama lica, karakteru, profesiji i najvažnije kvalitetu kose koja može to da iznese.

 

Kako negovati lice ?


KREME ZA LICE ( 50 ml )

Q10 TIME LIFT                                                                                             Art.No. R-101    

ANTI AGE   –   BIOACTIVE NIGHT CREAM

CoEnzym Q10 & VITAMINE COMPLEX AGE 30+

Q Wellness TIME LIFT Q10 noćna krema odlično hidrira, regeneriše i neguje kožu lica. Sadrži CoEnzim Q10, kolagen, elastin, alantoin, bisabolol, vitamine A, C, E i B5. Reguliše i vraća prirodnu vlažnost i elastičnost koži lica, zahvaljujući visokom sadržaju CoEnzima Q10, kolagena i elastina. Stimuliše i reguliše metabolizam kolagena u potkožnom tkivu, umanjuje efekte starenja kože i daje novu energiju koži lica. CoEnzim Q10 kao izuzetan antioksidans sprečava stvaranje slobodnih radikala I kidanje kolagenih vlakana. Na taj način se stimuliše sinteza kolagena, dolazi do podmlađivanja kože i ostvaruje anti-age efekat. Koristi se I za prevenciju nastanka bora kod mlađih osoba. Namenjena je za efikasnu kućnu negu osoba starijih od 30 godina. Vraća jedrost koži lica, dajući joj osećaj udobnosti, nadoknaćuje izgubljenu vlažnost, poboljšava njenu prirodnu strukturu i pruža vam savršenu negu tokom cele noći.

Daje koži lica svežinu i gipkost i otklanja znake umora i starenja kože.

CENA: 999,00

Q10 TIME LIFT                                                                                             Art.No. R-102

ANTI AGE –  BIOACTIVE DAY CREAM  SPF 6

CoEnzym Q10 & VITAMINE COMPLEX AGE 30+

Q Wellness TIME LIFT Q10 dnevna krema SPF 6 odlično hidrira, regeneriše i neguje kožu lica. Sadrži CoEnzim Q10, kolagen, elastin, alantoin, bisabolol, vitamine A, E i B5. Reguliše i vraća prirodnu vlažnost i elastičnost koži lica, štiti od spoljašnjih uticaja vetra I sunca. Zahvaljujući visokom sadržaju CoEnzima Q10, kolagena i elastina, stimuliše i reguliše metabolizam kolagena u potkožnom tkivu, umanjuje efekte starenja kože i daje novu energiju koži lica. CoEnzim Q10 kao izuzetan antioksidans sprečava stvaranje slobodnih radikala i kidanje kolagenih vlakana. Na taj način se stimuliše sinteza kolagena, dolazi do podmlađivanja kože i ostvaruje anti-age efekat. Koristi se I za prevenciju nastanka bora kod mlađih osoba. Namenjena je za efikasnu dnevnu negu osoba starijih od 30 godina, idealna je podloga za make up, daje jedinstven komfor i hidrataciju tokom celog dana, sprečava isušivanje kože i prevremeno starenje usled spoljašnjih faktora.

Daje koži lica svežinu i gipkost, otklanja znake umora i starenja kože i pruža Vašoj koži osećaj udobnosti i svežine tokom celog dana. Odlična je podloga za make up jer optimalno hidrira kožu.

CENA: 999,00 

HYDROACTIVE N                                                                                       Art.No. R-103    

BIOACTIVE CREAM SPF 6

DAY CARE FOR NORMAL & MIXED SKIN

MINERAL – VITAMIN COMPLEX

Q Wellness HYDROACTIVE – oligomineralna krema sa mineralno – vitaminskim kompleksom za negu mladalačke, normalne i mešovite kože, sadrži biokompleks biljaka, alantoin, bisabolol, vitamine E i B5. Odlično hidrira, regeneriše i neguje kožu lica. Reguliše i vraća prirodnu vlažnost i elastičnost koži lica, štiti od spoljnjih uticajai idealna je podloga za make-up. Zahvaljujući visokom sadržaju bioaktivnih materija koje su neophodne za negu mladalačke kože i koža koje su sklone mašćenju.

Daje koži lica svežinu i gipkost, otklanja znake umora i starenja kože i pruža Vašoj koži osećaj udobnosti i svežine tokom celog dana.

CENA: 899,00 

REGENERATIVE                                                                                        Art.No. R-104    

BIOACTIVE NIGHT CREAM

NIGHT CARE FOR DRY & SENSITIVE SKIN

COLLAGEN – VITAMIN COMPLEX

Q Wellness REGENERATIVE noćna krema odlično hidrira, regeneriše i neguje kožu lica. Sadrži kolagen, elastin, alantoin, bisabolol, vitamine A, C, E i B5. Reguliše i vraća prirodnu vlažnost i elastičnost koži lica, zahvaljujući visokom sadržaju kolagena i elastina. Stimuliše i reguliše metabolizam kolagena u potkožnom tkivu, umanjuje efekte starenja kože i daje novu energiju koži lica. Na taj način se stimuliše sinteza kolagena, dolazi do podmlađivanja kože i ostvaruje se efekat regeneracije. Koristi se i za prevenciju nastanka bora kod mlađih osoba sa izraženo suvom i osetljivom kožom. Namenjena je za efikasnu kućnu negu osoba sa suvom i osetljivom kožom. Vraća jedrost koži lica, dajući joj osećaj udobnosti, nadoknaćuje izgubljenu vlažnost, poboljšava njenu prirodnu strukturu i pruža vam savršenu negu tokom cele noći.

Noćna krema za suvu i osetljivu kožu, daje koži lica svežinu i gipkost i otklanja znake umora i starenja kože.

CENA: 899,00

HYDROACTIVE D                                                                                       Art.No. R-105    

BIOACTIVE CREAM SPF 6

DAY CARE FOR DRY & SENSITIVE SKIN

MINERAL – VITAMIN COMPLEX

Q Wellness HYDROACTIVE – oligomineralna krema sa mineralno – vitaminskim kompleksom za negu suve i osetljive kože lica, sadrži biokompleks biljnih ulja, alantoin, bisabolol, vitamine E i B5. Odlično hidrira, regeneriše i neguje kožu lica. Reguliše i vraća prirodnu vlažnost i elastičnost koži lica, štiti od spoljnjih uticaja, zahvaljujući visokom sadržaju bioaktivnih materija koje su neophodne za negu suve i osetljive kože. Vrši rehidraciju i neophodnu ishranu potkožnog tkiva, idealna je podloga za make-up jer daje osećaj udobnosti i smanjuje osećaj zategnutosti.

Dnevna krema za suvu i osetljivu kožu, daje koži lica svežinu i gipkost, otklanja znake umora i starenja kože i pruža Vašoj koži osećaj udobnosti i svežine tokom celog dana. Odlična je podloga za make up jer optimalno hidrira kožu.

CENA: 899,00

HYALIFT ENERGY                                                                                                 Art.No. R-111    

HYALURON FILLER COMPLEX

ANTI AGE HIGH CLASS NIGHT CREAM

HYALIFT ENERGY Intenzivna bioaktivna noćna anti age krema sa hijaluronskom kiselinom, vitaminima C, A, E i B5. Ima izuzetan lifting efekat. odlično zateže, umiruje, regeneriše i neguje kožu lica. Idealna za anti-age tretmane svih tipova kože, posebno zrele i normalne. Hijaluronska kiselina je sastavni deo kože, njena funkcija je da deluje kao molekularni sunđer- vezuje vodu i proteine u ćelijama i gradi hidrogel koji ima čvrstu strukturu i na taj način dolazi do lifting efekta – zatezanja lica, odnosno ispravljanja bora. Starenjem kože dolazi do poremećaja u sintezi kolagena i hijaluronske kiseline u potkožnom tkivu i nastajanja bora. Taj se proces najčešće odvija u periodu od 30 do 40 godina života. Hijaluronska kiselina je reparator bora i potpomaže funkciju sinteze kolagena.

Daje koži lica svežinu i gipkost i otklanja znake umora i starenja kože.

CENA: 1.490,00 

HYALIFT ENERGY                                                                                                 Art.No. R-112    

HYALURON COMPLEX

ANTI AGE HIGH CLASS DAY CREAM  SPF 6

HYALIFT ENERGY Intenzivna bioaktivna dnevna anti age krema sa hijaluronskom kiselinom, vitaminima, A, E i B5. Ima izuzetan lifting efekat. odlično zateže, umiruje, regeneriše i neguje kožu lica. Idealna za anti-age tretmane svih tipova kože, posebno zrele i normalne. Hijaluronska kiselina je sastavni deo kože, njena funkcija je da deluje kao molekularni sunđer- vezuje vodu i proteine u ćelijama i gradi hidrogel koji ima čvrstu strukturu i na taj način dolazi do lifting efekta – zatezanja lica, odnosno ispravljanja bora. Starenjem kože dolazi do poremećaja u sintezi kolagena i hijaluronske kiseline u potkožnom tkivu i nastajanja bora. Hijaluronska kiselina je reparator bora i potpomaže funkciju sinteze kolagena. Ova krema je idealna podloga za make up, daje jedinstven komfor i hidrataciju tokom celog dana, sprečava isušivanje kože i prevremeno starenje usled spoljašnjih faktora.

Daje koži lica svežinu i gipkost, otklanja znake umora i starenja kože i pruža Vašoj koži osećaj udobnosti i svežine tokom celog dana.

CENA: 1.490,00

PRE LIFT                                                                                                      Art.No. R-113

VITAMIN C NIGHT COMPLEX

AGE PREVENTING CARE

FOR YOUNG & NORMAL / MIXED SKIN

Q Wellness PRE LIFT noćna krema odlično hidrira, regeneriše i neguje kožu lica. Sadrži Vitamin C, kolagen, elastin, alantoin, bisabolol, vitamine A, E i B5. Reguliše i vraća prirodnu vlažnost i elastičnost koži lica, zahvaljujući visokom sadržaju Vitamina C, kolagena i elastina. Stimuliše i reguliše metabolizam kolagena u potkožnom tkivu, umanjuje efekte starenja kože i daje novu energiju koži lica. Vitamin C kao izuzetan antioksidans sprečava stvaranje slobodnih radikala i kidanje kolagenih vlakana. Na taj način se stimuliše sinteza kolagena, dolazi do brže regeneracije i podmlađivanja kože i ostvaruje preventivni lifting – anti-age efekat. Koristi se i za prevenciju nastanka bora kod mlađih osoba. Namenjena je za efikasnu noćnu negu mlađih osoba i osoba sa normalnom i mešovitom kožom. Vraća jedrost koži lica, dajući joj osećaj udobnosti, nadoknaćuje izgubljenu vlažnost, poboljšava njenu prirodnu strukturu i pruža vam savršenu negu tokom cele noći.

Noćna krema za normalnu i mešovitu kožu daje koži lica svežinu i gipkost i otklanja znake umora i starenja kože.

CENA: 999,00

 

ANTIRIDI (15 ml )

ANTI-RIDES  ACTISPHEREQ10                                                                                                     Art.No. Q-150-H

ENERGY BOOST

ANTIRID ACTISPHERE Q10 sadrži vitamine A, E, B5 i aktisfere koenzima Q10 koje u dodiru sa kožom pucaju i direkno kapsuliraju svoj sadržaj u potkožno tkivo. Odlično hidrira, regeneriše i neguje kožu lica – zona oko očiju. Reguliše i vraća prirodnu vlažnost i elastičnost koži lica, zahvaljujući visokom sadržaju CoEnzima Q10, kolagena i elastina. Stimuliše i reguliše metabolizam kolagena u potkožnom tkivu, umanjuje efekte starenja kože i daje novu energiju koži lica.

CENA: 1.459,00

ANTI-RIDES  TIME LIFT  Q10                                                                                                            Art.No. Q-151-H

COLLAGEN +

ANTIRID TIME LIFT Q10 sadrži vitamine A, E, B5 i koenzim Q10 odlično hidrira, regeneriše i neguje kožu lica – zona oko očiju. Reguliše i vraća prirodnu vlažnost i elastičnost koži lica, zahvaljujući visokom sadržaju CoEnzima Q10, kolagena i elastina. Stimuliše i reguliše metabolizam kolagena u potkožnom tkivu, umanjuje efekte starenja kože i daje novu energiju koži lica.

CENA: 899,00

ANTI-RIDES  HYALIFT                                                                                                                            Art.No. Q-152-H

HYALURON FILLER COMPLEX

HYALIFT Intenzivna bioaktivna anti age antirid krema sa hijaluronskom kiselinom, vitaminima C, A, E i B5. Ima izuzetan lifting efekat, odlično zateže, umiruje, regeneriše i neguje kožu lica –zonu oko očiju. Idealna je za anti-age tretmane svih tipova kože, posebno zrele i normalne. Hijaluronska kiselina je reparator bora i potpomaže funkciju sinteze kolagena i nezamenljiva je komponenta u anti age tretmanima i mezoterapiji.

CENA: 1.299,00

 

KOLEKCIJA ZA NEGU KOŽE SKLONE AKNAMA I BUBULJICAMA

HYDRACURE

ANTIBACTERIAL and ANTISEPTIC

KOLEKCIJA HYDRACURE JE NASTALA IZ POTREBE ZA SPECIJALNU NEGU KOŽE SKLONE MAŠĆENJU, AKNAMA I BUBULJICAMA. CILJ JE DA SE JEDNIM ISPRAVNIM PRISTUPOM SPREČI PREKOMERNO ISUŠIVANJE KOŽE I OBEZBEDI NJENA OPTIMALNA HIDRATACIJA, DA SE AKTIVNE ANTIBAKTERIJSKE I ANTISEPTIČNE KOMPONENTE DOVEDU U POTKOŽNO TKIVO I DELUJU DUBINSKI NA SPREČAVANJE POJAVE AKNI I BUBULJICA I DA PRI TOME NE ISUŠUJU VEĆ OPTIMALNO HIDRIRAJU UPALJENO TKIVO DA SE ONO NE BI DALJE MASTILO.

HYDRACURE                                                                                               Art.No. M-01

ANTIBAKTERIJSKA I ANTISEPTIČNA KREMA ZA MASNU I SKLONE AKNAMA KOŽU    50 ml

OIL FREE COMPLEX SPF 6

Hydracure Intenzivna antibakterijska krema sa jedinstvenim kompleksom aktivnih sastojaka. Namenjena je za hidrataciju i sprečavanje upale kože sklone mašćenju, aknama i bubuljicama.

Sadrži biokompleks voćnih kiselina, antibakterijske i antiseptične komponente, alantoin, bisabolol, vitamine E i B5. Bez ulja, deluje antibakterijski, antiseptično i antizapaljenski. Odlično umiruje, hidrira, regeneriše i neguje kožu lica. Koristi se za kućnu negu posebno osetljive kože lica sklone mašćenju, aknama i bubuljicama.

Reguliše prirodnu vlažnost kože i sprečava upalne procese u potkožnom tkivu koje izazivaju akne.

CENA: 945,00 din

HYDRACURE TONIC                                                                                  Art.No. M-02

ANTIBAKTERIJSKI I ANTISEPTIČKI TONIK ZA ČIŠĆENJE PROBLEMATIČNE I SKLONE AKNAMA KOŽU   200 ml

Hydracure antibakterijski tonik sa jedinstvenim kompleksom aktivnih sastojaka. Ne ISUŠUJE KOŽU LICA, odlično uklanja nečistoće i višak masnoće, može se svakodnevno koristiti.

Namenjen je za dubinsko čišćenje, hidrataciju i sprečavanje upale kože sklone mašćenju, aknama i bubuljicama.

Sadrži biokompleks voćnih kiselina, antibakterijske i antiseptične komponente, Deluje antibakterijski, antiseptično i antizapaljenski. Odlično umiruje, hidrira, čisti i neguje kožu lica. Koristi se za čišćenje posebno osetljive kože lica sklone mašćenju, aknama i bubuljicama.

Reguliše prirodnu vlažnost kože i sprečava upalne procese u potkožnom tkivu koje izazivaju akne.

CENA: 899.00 DIN

 HYDRACURE FACIAL WASH                                                                   Art.No. M-03

ANTIBAKTERIJSKI I ANTISEPTIČKI GEL ZA UMIVANJE PROBLEMATIČNE I SKLONE AKNAMA KOŽU    200 ml

Ph Balanced / soap free/ eye friendly

Hydracure antibakterijski gel za umivanje sa jedinstvenim kompleksom aktivnih sastojaka – BEZ SAPUNA. Ne iritira oči, odlično uklanja nečistoće i višak masnoće, odlično uklanja make up, pri tomeNE ISUŠUJEkožu lica može se svakodnevno koristiti.

Namenjen je za dubinsko čišćenje, hidrataciju i sprečavanje upale kože sklone mašćenju, aknama i bubuljicama.

Sadrži biokompleks voćnih kiselina, antibakterijske i antiseptične komponente, Bez sapuna, deluje antibakterijski, antiseptično i antizapaljenski. Odlično umiruje, hidrira, čisti i neguje kožu lica. Koristi se za čišćenje posebno osetljive kože lica sklone mašćenju, aknama i bubuljicama.

Reguliše prirodnu vlažnost kože i sprečava upalne procese u potkožnom tkivu koje izazivaju akne.

CENA: 899,00 DIN 

PANTHENOL KREME ( 100 ml )

NOVA GENERACIJA – LAGANA – SOFT GEL CREAM 

PANTHENOL NEVEN + vitamin E                                                         Art.No. B-109    

SOFT GEL CREAM / NEVEN / JOJOBA      100 ml

Regenerativna biljna krema za negu lica i tela sa pantenolom, vitaminom E i biljnim ekstraktima nevena i jojobe revitalizuje i regeneriše normalnu, suvu i oštećenu kožu. Pantenol i alantoin pospešuju njeno prirodno obnavljanje, vitamin E usporava proces starenja. Nova unapređena formula lagane soft gel kreme vraća vašoj koži njenu prirodnu mekoću i elastičnost.

CENA: 435,00 DIN 

PANTHENOL HERBAL + vitamin E                                                      Art.No. B-110

SOFT GEL CREAM  / ALOE VERA / KAMILICA     100 ml

Regenerativna biljna krema za negu lica i tela sa pantenolom, vitaminom E i biljnim ekstraktima kamilice, aloe vere i jojobe revitalizuje i regeneriše normalnu, suvu i oštećenu kožu. Pantenol i alantoin pospešuju njeno prirodno obnavljanje, vitamin E usporava proces starenja. Nova unapređena formula lagane soft gel kreme vraća vašoj koži njenu prirodnu mekoću i elastičnost.

CENA: 435,00 DIN 

PANTHENOL + vitamin E                                                                        Art.No. B-111    

SOFT GEL CREAM / GRAPE SEED / JOJOBA     100 ml

Regenerativna krema za negu lica i tela sa pantenolom, vitaminom E i biljnim uljima semenki grožđa i jojobe revitalizuje i regeneriše normalnu, suvu i oštećenu kožu. Pantenol i alantoin pospešuju njeno prirodno obnavljanje, vitamin E usporava proces starenja. Nova unapređena formula lagane soft gel kreme vraća vašoj koži njenu prirodnu mekoću i elastičnost.

CENA: 435,00 DIN 

PANTHENOL Q10                                                                                      Art.No. B-112    

SOFT GEL CREAM / VITAMIN E / JOJOBA / GRAPE SEED    100 ml

Regenerativna krema za negu lica i tela sa pantenolom, Koenzimom Q10, vitaminom E i biljnim uljima semenki grožđa i jojobe revitalizuje i regeneriše normalnu, suvu i oštećenu kožu. Pantenol i alantoin pospešuju njeno prirodno obnavljanje, Koenzim Q10 i vitamin E usporavju proces starenja. Nova unapređena formula lagane soft gel kreme vraća vašoj koži njenu prirodnu mekoću i elastičnost. Daje koži svežinu i gipkost i otklanja znake umora i starenja kože.

CENA: 499,00 DIN

 

MLEKA I TONICI ZA ČIŠĆENJE LICA  ( 200 ml )

ANTIBACTERIAL HERBAL MILK                                                                                                                Art.No. R-126

ACNE  /  OILY SKIN GEL BASED

Sadrži biokompleks 15 biljaka –odlično čisti, neguje i uklanja nečistoće, make up i višak masnoće. Ima antibakterijsko i antiseptično dejstvo, idealno za mladu, masnu i kožu sklonu aknama i bubuljicama.

CENA: 799,00 DIN 

COLLAGEN PANTHENOL MILK                                                                                                   Art.No. R-106

ANTI AGE / NORMAL / DRY SKIN GEL BASED

Sadrži biokompleks 7 biljaka, hidrolizovani kolagen i pantenol –odlično uklanja nečistoće i make up, neguje i hidrira. Idealno za sve tipove kože, posebno za zrelu i normalnu ka suvoj.

CENA: 899,00 DIN 

MAKE UP REMOWER CLEANSING MILK                                                                            Art.No. R-136

ANTI AGE / NORMAL / DRY SKIN GEL BASED

Neutralno mleko za čišćenje lica – odlično uklanja nečistoće i make up, neguje i hidrira. Idealno za sve tipove kože, posebno za zrelu i normalnu ka suvoj.

CENA: 799,00 DIN 

TONIQUE VITALITE – BLUE                                                                                                            Art.No. R-107

YOUNG / NORMAL  / OILY & MIXED SKIN

Odlično čisti, neguje i uklanja nečistoće i višak masnoće. Sadrži ekstrakt ruže i ima umirujuće dejstvo , idealan za mladu i masnu kožu, sklonu aknama i bubuljicama. Idealna je priprema lica za nanošenje kreme ili maske.

CENA: 799,00 DIN 

TONIQUE VITALITE – RED                                                                                                                                Art.No. R-108

NORMAL  /  DRY / SENSITIVE SKIN  –  ALCOHOL FREE

Sadrži ružin ekstrakt – odlično čisti, neguje i uklanja nečistoće. Bez alkohola, idealan za sve tipove kože, posebno za zrelu i normalnu ka suvoj. Idealna je priprema lica za nanošenje kreme ili maske.

CENA: 799,00 DIN 

FACIAL WASH                                                                                                                                     Art.No. R-115

YOUNG / NORMAL  / OILY & MIXED SKIN

Gel za umivanje sa jedinstvenim kompleksom aktivnih sastojaka – BEZ SAPUNA. Ne iritira oči, odlično uklanja nečistoće i višak masnoće, odlično uklanja make up, pri tomeNE ISUŠUJEkožu lica može se svakodnevno koristiti.

Idealan je za mladu i masnu kožu, sklonu aknama i bubuljicama. Idealna je priprema lica za nanošenje kreme ili maske.

CENA: 899,00 DIN 

 

ULTRAFREEZE TM

BOLE VAS LEĐA ?  ZGLOBOVI, VRAT…….  ZALEDITE BOL

ULTRAFREEZE CRYO SPRAY – STRONG                                      Art.No. U-01    

PAIN RELEIVING SPRAY  100 ml

ULTRAFREEZE je POTPUNO PRIRODAN krio preparat deluje ODMAH, brzo UKLANJA BOL, povećava pokretljlivost ekstremiteta i produženog je dejstva. Izuzetno je efikasan kod akutnih i hroničnih bolova u vratu, ramenima, mišićima, zglobovima, leđima i nogama.

ULTRAFREEZE deluje METABOLIČKI – dvostruko prvo HLADI  tj. umiruje bol, potom USPOSTAVLJA znatno POJAČANU lokalnu MIKROCIRKULACIJU i započinje proces intenzivnog unutrašnjeg zagrevanja – tako da organizam sam se sebe leči.

Upotreba: u hroničnoj (kućnoj) terapiji: ULTRAFREEZE sprej naneti na bolna mesta 2 do 3 puta dnevno. Sadrži jedinstven biljni kompleks koji utiče na smanjenje bola i otoka, i ima relaxirajuće dejstvo. Brzo se upija i deluje odmah.

CENA: 999,00 DIN 

ULTRAFREEZE CRYO SPRAY – ULTRA STRONG                       Art.No. U-02    

URGENT HELP PAIN RELEIVING SPRAY with CRYO LOCK technology DEPO EFECT            100 ml

ULTRA STRONG JOŠ JAČE I EFIKASNIJE PROTIV BOLA!

ULTRAFREEZE je POTPUNO PRIRODAN krio preparat deluje ODMAH, poseduje jedinstvenu CRYO LOCK tehnologiju, kojom omogućava bolje vezivanje za mesto na koje se nanosi, ne sliva se, deluje koncentrisano na manjoj površini, jače, sporije i duže otpušta CRYO dejstvo, brzo UKLANJA BOL, povećava pokretljlivost ekstremiteta i produženog je dejstva. Izuzetno je efikasan kod povreda od udaraca, akutnih i hroničnih bolova u vratu, ramenima, mišićima, zglobovima, leđima i nogama. Zbog svog aktivnog depo efekta i efekta “ lepljenja “ za površinu na koju se nanosi izuzetno je efikasan u ultrazvučnoj terapiji, i kod zbrinjavanja povreda u akutnoj fazi, kao i za hroničnu terapiju.

ULTRAFREEZE deluje METABOLIČKI – dvostruko – prvo HLADI  tj. umiruje bol, potom USPOSTAVLJA znatno POJAČANU lokalnu MIKROCIRKULACIJU i započinje proces intenzivnog unutrašnjeg zagrevanja – tako da organizam sam se sebe leči.

Upotreba: u hroničnoj (kućnoj) terapiji: ULTRAFREEZE ULTRA STRONG CRYO LOCK sprej naneti na bolna mesta 2 do 3 puta dnevno. Sadrži jedinstven biljni kompleks koji utiče na smanjenje bola i otoka, deluje odmah i ima produženo relaxirajuće dejstvo.

U slučaju težih povreda distorzija praćenih jakim otokom koji brzo napreduje – primeniti sledeću proceduru: bolno mesto tretirati ULTRAFREEZE CRYO GELOM potom preko gela naprskati ULTRAFREEZE ULTRA STRONG – CRYO LOCK sprej i preko toga naneti vlažnu oblogu ili led – ULTRAFREEZE preparati će metabolički delovati brzo na smanjenje i otoka i bola čime se značajno smanjuje period oporavka povređene osobe.

CENA: 1.195,00 DIN 

ULTRAFREEZE  TIRED LEGS SPORT GEL                    Art.No. U-101    

TIRED LEGS SPORT GEL – Bioven Se 150 ml

BIOVEN Se relaks GEL ZA UMORNE NOGE I PROŠIRENE VENE, sadrži ekstrakt divljeg kestena i ekstrakte nevena i kamilice, mentol, eterična ulja mente, pomorandže i limuna.

Efikasno SMANJUJE OTOKE izazvane problemima venske cirkulacije, smanjuje bol i otečenost nogu usled većih fizičkih napora i posle dugotrajnog stajanja. Daje prijatnu svežinu i hladi, otklanja umor nogu i daje osećaj „lakih nogu“. Preporučuje  se svima koji imaju problema sa umornim, bolnim i otečenim nogama i osobama sa proširenim venama, a fizioterapeuti ga naročito preporučuju sportistima jer im pruža svežinu i lakoću u nogama. Takođe se može koristiti i za ruke, vrat, ramena, kod upale mišića …

Upotreba: u hroničnoj (kućnoj) terapiji: ULTRAFREEZE TIRED LEGS SPORT GEL naneti uz blagu masažu od stopala ka kolenima 2 do 3 puta dnevno. Sadrži jedinstven biljni kompleks koji utiče na smanjenje bola i otoka, i ima produženo relaxirajuće dejstvo.

CENA: 499,00 DIN 

ULTRAFREEZE   WARM UP SPORT GEL                      Art.No. U-103     

WARM UP SPORT GEL – REUMATIX Se 150 ml

WARM UP SPORT GEL je termoaktivni gel sa izuzetnim toplotnim dejstvom na prirodnoj bazi. Sadrži ekstrakte ljute paprike i bibera, kamfor, mentol i eterična ulja bora, eukaliptusa, terpentina, ruzmarina i kedra. Smiruje upalne procese kod reumatskih teškoća, ukočenosti, upale mišića, sportskih povreda naročito ramena, zglobova i kod slabe pokretljivosti kolena.

Deluje dvostruko prvo hladi  tj. umiruje bol, potom uspostavlja znatno pojačanu lokalnu mikrocirkulaciju i počinje intenzivno da greje. U procesu terapije  koja uključuje masaže treba ga koristiti istovremeno sa WARM UP SPORT uljem tako što se prvo utrlja gel na obolela mesta a potom sledi masaža uljem, i na kraju masaže opet se nanosi gel da bi se produžio terapeutski efekat masaže, kod jačih i hroničnih bolova može se dodati  ULTRAFREEZE CRYO GEL.

Upotreba: u hroničnoj (kućnoj) terapiji: ULTRAFREEZE WARM UP SPORT GEL naneti uz blagu masažu na bolna mesta 2 do 3 puta dnevno. Sadrži jedinstven biljni kompleks koji utiče na smanjenje bola i povećanje pokretljivosti extremiteta i ima relaksirajuće dejstvo.

CENA: 499,00 DIN 

 

NEGA IZRAZITO SUVE KOŽE

 NEGA KOŽE KOD ATOPSKOG DERMATITISA, DIJABETESA I PSORIJAZE

Q Wellness Renergique’s  UREA GAMMA W/O – jedinstvena formula VODA U ULJU – spoljnja komponenta emulzije je ulje – koja pri nanošenju obrazuje zaštitni film koji se ponaša kao drugi sloj kože. Urea, inače hidrantna komponenta kože, kao keratolitik otklanja ogrubele delove kože, a nova mlada koža je zaštićena hidrolipidnim filmom.

To je glavna prednost u odnosu na druge preparate sa ureom koji su na hidrantnoj bazi – klasična krema O/W – ili u ambifilnoj podlozi – jer je u toj emulziji spolja voda i krema ne pravi zaštitni film koji je od presudnog značaja za proces obnavljanja oštećne kože – tako da ne dolazi do poboljšanja kvaliteta kože, samo se keratolitički odstranjuje mrtva koža a nova mlada koža je nezaštićena tako da se oštećenja stalno obnavljaju.

JEDINA ISPRAVNA NEGA JE SA EMULZIJOM  W/O – UREA GAMMA zbog toga što ona odstranjuje mrtve ćelije ogrubele kože, stvara zaštitni film i daje vidljive rezultate.

Omekšava suvu, ispucalu i oštećenu kožu celog tela, ublažava svrab i čini je glatkom i mekanom na dodir. Visok sadržaj uree – prirodne hidrantne komponente kože koja se nalazi u ovoj specijalnoj emulziji,  vraća vlažnost, ubrzava proces regeneracije i uklanjanje ogrubelih slojeva kože. Inenzivno neguje suvu i oštećenu kožu ruku, nogu, stopala i celog tela, kožu sklonu perutanju, kožu oštećenu od dijabetesa, psorijaze i ekcema.

UREA GAMMA KOLEKCIJA NAMENJENA JE ZA KUĆNU I PROFESIONALNU UPOTREBU, ZNAČAJNO POPRAVLJA FIZIOLOŠKO STANJE KOŽE.

UREA GAMMA COMPLEX– Art.No M-04 – za negu nežne dečje kože i atopskog dermatitisa – BEZ UREE 125 ml

CENA: 959,00 DIN 

UREA GAMMA 3 % – Art.No M-06 – za negu dečje kože i kod atopskog dermatitisa, za svakodnevnu negu tela jako suve kože, kože dijabetičara i psorijatičara. – SADRŽI UREU 3 % – 200 ml

CENA: 959,00 DIN 

UREA GAMMA 5% – Art.No M-05 – za negu dečje kože i kod atopskog dermatitisa, za svakodnevnu negu tela jako suve kože, kože dijabetičara i psorijatičara. – SADRŽI UREU 5 % – 125 ml

CENA: 959,00 DIN 

UREA GAMMA 10% – Art.No M-10 – za negu kože kod atopskog dermatitisa, za svakodnevnu negu tela jako suve kože, kože dijabetičara i psorijatičara, za negu stopala i ruku – SADRŽI UREU 10 % – 200 ml

CENA: 1.179,00 DIN 

Do početka rada on line shopa, koji će biti funkcionalniji za naručivanje, možete se informisati o artiklu, saznati cenu i naručiti putem mail-a studio@nega.rs ili pozovite 065/26-11-488. Dovoljno je da pošaljete šifru proizvoda, ime prezime, adresu i kontakt telefon. Dostava za Beograd je u roku 24h.