PEDIKIR I NEGA STOPALA

  • nega_stopalaNoge nas nose kroz čitav život. Nagradimo ih pravilnom negom, jer zdrava i negovana stopala utiču na zdravlje celog tela. Osnovni zadatak pedikiranja je da zaštiti stopala i nokte, kao i sprečavanje traumatskih promena na njima. Da bismo vodili brigu o svojim stopalima, potrebno je raditi pedikir u proseku jednom mesečno u proseku leti, a zimi jednom u mesec, dva.

  • Pogledajte jos…

    MANIKIR,PEDIKIR – VRAČAR
    MANIKIR I NEGA NOKTIJU
    PEDIKIR I NEGA STOPALA

NEGA STOPALA

Noge nas nose kroz čitav život. Nagradimo ih pravilnom negom, jer zdrava i negovana stopala utiču na zdravlje celog tela. Osnovni zadatak pedikiranja je da zaštiti stopala i nokte, kao i sprečavanje traumatskih promena na njima. Da bismo vodili brigu o svojim stopalima, potrebno je raditi pedikir u proseku jednom mesečno u proseku leti, a zimi jednom u mesec, dva.

U okviru naših usluga je samo estetski pedikir. Medicinski pedikir kao tehnika nam je poznat, možemo prepoznati probleme, ali kako sam naziv kaže prepuštamo ga medicini. Ukoliko uočimo problem, uz svo uvažavanje moramo vas uputiti na kućnu terapiju u lakšim slučajevima ili na dobre specijaliste za akutni problem. Po rešenju problema ste dobrodošli da vam pružimo kvalitetnu uslugu koju očekujete. Sa medicinskim predznanjem poznat nam je put infekcija, zbog čega insistiramo na visokim higijenskim standardima i otklanjanju rizika po zdrave klijente.

PEDIKIR – ANTIBAKTERIJSKI PILING TRETMAN

Antibakterijski i antiseptični piling za stopala  je potpuno prirodan, ne oštećuje povšinski sloj kože i ne uništava prirodnu hidrolipidnu barijeru kože. Odstranjuje nečistoću i odumrle ćelije kože i potpomaže njenu prirodnu regeneraciju Granulacija piling čestica je takva da naročito pogoduje za ogrubelu kožu stopala.

Rezultat: Potpuno prirodan piling koji odstranjuje nečistoću i odumrle ćelije kože i druge naslage. Potpomaže prirodnu regeneraciju kože stopala.

Aktivni sastojci: koštice kajsije, badema, alge, aloa veru i morsku so, tako da je krema izuzetno bogata ologoelementima. Sadrži isključivo prirodna piling zrnca.

Struktura: Granulacija piling čestica je takva da naročito pogoduje za ogrubelu kožu stopala ali ne oštećuju površinski sloj kože, a skidaju odumrle ćelije i druge naslage.

PEDIKIR TRETMAN UPALJENIH STOPALA I OŠTEĆENIH DIJABETESOM

Tip kože:Suva i oštećena koža stopala sklona perutanju, koža oštećena od dijabetesa, psorijaze i ekcema

Tretman se izvodi veoma pažljivo i koristi se izuzetan balzam sa biljnim i rashlađujućim kompleksom.  Koristi se za negu suve, grube, ispucale i oštećene kože stopala.  Sadrži ureu – prirodnu hidrantnu komponentu kože koja vraća vlažnost, ubrzava proces regeneracije i uklanja ogrubele slojeve kože. Intenzivno neguje suvu i osetljivu kožu stopala, omekšava je čini je glatkom i ublažava svrab naročito kod dijabetičara.

U pitanju je jedinstvena formula voda u ulju gde urea kao keratolitik otklanja ogrubele delove kože i mrtve ćelije ali ne isušuje kožu već ostavlja hidrolipidni film na koži koji omogućava dalju regeneraciju kože. Visok sadržaj uree – prirodne hidrantne komponente kože vraća vlažnost, ubrzava proces regeneracije i uklanjanje ogrubelih slojeva kože.

Rezultat: Omekšava suvu i oštećenu kožu stopala, čini je glatkom i ublažava svrab. Koža je osvežena, otklonjeni su ogrubeli delovi ali nije nezaštićena jer hidrolpidni sloj sprečava dalje isušivanje. Dolazi do značajnog poboljšanja fizološkog stanja kože.

Aktivni sastojci: Urea 12%, gama linoleinska kiselina, ulje žutog noćurka i susamovo ulje, pantenol, vitamin E.

PEDIKIR TRETMAN SA ALGAMA – ZA OTEČENE NOGE

Tretman sa algama koristi se za umirenje i hidrataciju kože, kao i kod problema otečenih nogu. Ima blagi KRIO efekat  hladi i umiruje površinu kože a u potkožnom tkivu se izaziva krio – termo efekat što dovodi do ubrzanja metabolizma ćelija i veće prokrvljenosti i razmene materija u potkožnom tkivu, tako da se obezbeđuje maksimalan efekat bioaktivnih sastojaka maske.

Rezultat: Odlično umiruje, hidrira, regeneriše i neguje kožu stopala. Reguliše i vraća prirodnu vlažnost i elastičnost koži.  Zahvaljujući visokom sadržaju ekstrakta divljeg kestena i mrkih okeanskih algi sa velikih dubina, koje su izuzetno bogate jodom I oligoelementima. Izaziva smanjenje otoka kod umornih nogu.

Aktivni sastojci: Sadrži biokompleks 9 biljaka, mrke alge, urea, divlji kesten, alantoin, bisabolol, vitamine E i B5,glinu