Profesionalno šminkanje – Beograd – Vračar

Japansko iscrtavanje i trajna sminka

Japanska metoda uscrtavanja obrva ne stvara efekat vecernje sminke vec uklanja nedostatke Vasih prirodnih obrva i poboljsava njihov prirodan izgled.
Japansko iscrtavanje dolazi iz istocnih zemalja.Ovo trajno oblikovanje obrva ima višestruke prednosti u odnosu na trajnu sminku obrva poznatu kao „tribal“.U ovoj metodi se ne koristi masinica vec specijalne ostrice (blades), kojima se boja unosi plitko pod kožu u formi dlačica i tako dobijamo prirodan efekat obrva.Boju odreduje klijentvuz našu sugestiju.Iscrtavanje, priprema, nanosenje anestetika, traju oko 2h.Bolno je koliko i čupanje obrva pincetom!!! Odrzavanje iscrtanih obrva je  mazanje preporucenom kremom, nekoliko puta u toku dana u periodu 7-10 dana.Ne koristi se tonik za ciscenje lica koji sadrzi akohol u sebi (ne preko obrva).U tom periodu izbegavati kupanje u moru, bazenu, solarijum, šminku preko obrva….Korekcija se moze raditi  od 20og do 60og dana.Ne zaboraviti da su uredne i lepo oblikovane obrve ukras na Vasem licu.

PROFESIONALNA ŠMINKA – Salon lepote nije potpun bez ove usluge. Šminka za svečane prilike, šminka za venčanje, šminka za mature, za denvne i večernje prilike, kao i mala make-up radionica gde možete naučiti kako da se pravilno šminkate čine ovu ponudu izuzetnom. Profesionalni šminker može odgovoriti i na potrebe za scensku šminku, TV, kao i edukaciju za poziv profesionalnog šminkera.

MAKE-UP

DSCN0201_copy

DSCN0149_copycopy

DSCN0146_copy

DSCN0189_copy

dnevna_sminka

 

smokie_eyes

Ono što nam je kroz vekove poznato, kada je šminka u pitanju, jeste njen efekat u isticanju lepote, prikrivanju nedostataka i potpunoj transformaciji lica. Ne smemo zaboraviti da je najbitnije izvući maksimum, a opet ne izgubiti na prirodnosti i lepoti.  Uz pomoć neosporivo kvalitetnih kozmetičkih i make-up preparata, stručnosti make-up artista i njegovih saveta, sugestija, dobićete željeni izgled: šminku za sve prilike, od dnevnih, poslovnih, večernjih, pa i onih specijalnih, kako bi ste se  što lepše osećale i što bolje izgledale u bitnim trenutcima. Tu smo da ispunimo vaše najmaštovitije zahteve od fantasy make-up-a do šminke za maskenbal, pozorište, televiziju ili film.  U našem studiju se može uraditi dnevni, večernji i posebno svečani make-up.  Šminka treba da bude prilagođena vašoj koži, crtama lica, prilici, i da istakne ono najlepše na vašem licu, a da pokrije nedostatke, što znači da ne sme izgubiti na prirodnosti. Služimo se paletama od preko 120 boja i nijansi za isticanje očiju i usana. Po istraživanju jedne renomirane kozmetičke kuće, samo 15-20% žena u Srbiji se šminka pravilno, skladno, shodno nameni. Zbog toga pored usluga šminkanja, organizujemo mini radionice gde se to može naučiti, kao I kompletan kurs za zvanje make-up artist.

DNEVNA ŠMINKA

 

Verovatno vam je već poznato da postoje različiti tipovi šminke, tako da se razlikuju po prilikama u kojima se koriste. Dnevna šminka, kao što sam naziv kaže,  koristi se u raznim dnevnim varijantama, od one neobavezne za sve opuštene dnevne prilike, do onih malo ozbiljnijih, kao što su poslovne. Dnevna šminka treba da bude jedva primetna, a opet da istakne ono najlepše na vašem licu i da pokrije nedostatke, što znači da ne sme izgubiti na prirodnosti.  Najčešće se u ove svrhe nanose lagane podloge u kombinaciji sa nežnim i toplim zemljanim tonovima za isticanje jagodica, očiju i usana.

 

VEČERNJA ŠMINKA

 

Iz naziva možemo zaključiti da se radi o intenzivnijem tipu šminke pogodnim za većinu večernjih  prilika. S obzirom na doba dana , večernja šminka zahteva malo jaču podlogu i  isticanje kontura lica drugačijom tehnikom šminkanja. Isto tako  omogućava slobodu služenja većom paletom boja.

 

ŠMINKA ZA SPECIJALNE PRILIKE

 

Ovaj tip šminke zahteva  glamurozniji izgled u odnosu na šminku za veče, pa samim tim dozvoljava više varijacija i prisutnost različitih detalja. Kako vam šminka ne bi izgubila na intenzitetu u ovakvim momentima, obavezan je specijalan fiksator šminke u vidu spreja, koji joj omogućava zagarantovanu višečasovnu trajnost.

MALA MAKE UP RADIONICA

Da li znate da kada ste našminkani, ljudi gotovo nikad nezaborave Vaše ime?  Šminka ima moć da Vas izdvoji u masi, da da neki novi identitet sa kojim želite da pobegnete iz stvarnosti,  transformišeVas u neku drugu ženu, podstakne Vas da ostvarite neku maštu.

Koliko zaista umete pravilno da odabere odgovarajuću šminku i da je pravilno iskoristite? Istraživanje jedne multinacionalne kozmetičke kompanije  pokazuje da u Srbiji  samo 15% žena zna da se pravilno našminka shodno prilici, obliku lica i u okviru trenda.  Takođe postoji ubeđenje da  se sa puno šminke može transformisati izgled i ostaviti upečatljiv utisak. Ukorenjen je pogrešan stav  da top brendovi određuju trend,  pa privučeni reklamom hipnotisano se kupuju nametnuti proizvodi koji nude univerzalni izgled lepotice sa reklame. Uglavnom šminkanje za većinu se svodi na samouka znanja i vezivanje za sliku i predstavu onoga što je ličan utisak da najbolje stoji.  Kroz make-up radionicu ovladaćete pravilnom tehnikom šminkanja, koju šminku treba da koristite prema tipu Vaše kože, saznate kako da budete u trendu našminkani prema obliku i crtama Vašeg lica, kako da sa šminkom prenesete neverbalne poruke koju želite da pošaljete okolini.  Znaćete kako da odaberete boje u odnosu na boju očiju ili odevnu kombinaciju i izgledate šik kako za svaki dan, tako i za praznike koje dolaze. Naučićete kako da pravilno nanesete ajlajner, senku i  sve one detalje koji  Vas 

For writing aid, many people are asking. Among the problems is finding someone that may help you write efficiently. It seems that another website that is new includes a product or service which write essays for money can help you write. Regrettably, the majority of these sites are scams or are just trying to sell you their services. They key is to obtain a quality site that will give you excellent information that will allow you to be a better author. In the following guide, I’ll discuss some tips about how best to discover the very best writing help online.

muče. Jednom rečju, savladaćete „bauk“ svakodnevnog šminkanja za lične potrebe.  Koncept naše make up radionice koju vodi Tea ( Bunny Voodoo) , makeup artist, je individualan i predstavlja malu školu šminkanja kojom stičete veštinu  i dobijate na prefinjenom stilu.  Ovo je jedinstvena prilika da se unapredite uz profesionalnu podršku i naučite ono što svaka žena treba da zna;

  Tehnika šminkanja

– saveti koju šminku koristiti u odnosu na Vaš tip kože i ten

–  priprema lica za šminku, odabir palete shodno Vašem izgledu

– nanošenje baze, odabir podloge u odnosu na priliku i doba dana

– pravilno senčenje lica prema njegovom obliku;

– tehnika nanošenja senke, linije kontura očiju i usana

– QUICK MAKE UP tehnika – našminkajte se efektno za 15 minuta

– Individualni izbor vizuelne transformacije;

Na kraju radionice izlazite našminkani sa porukom koju želite   da prenesete okolini:  neutralna, zavodljiva, samopouzdana, opasna, dominantna, poslovna…poigrajte se sa nekim skrivenim karakterom.

Radionica se drži u grupi od 3 – 4 polaznika, tako da možete da iskoristite priliku da pozovite svoje prijateljice kako bi same oformile grupu,  korisno se edukovale, opustile i  zabavile u poznatom okruženju uz kaficu u našem salonu.

PROMOCIJE, EDITORIJALI, MASKEBALI

Kada žena mačka doručkuje kod Tifanija.. Ma nema baš veze jedno sa drugim, ali želimo samo da podelimo jedno lepo iskustvo u saradnji sa veoma kreativnom marketinškom agencijom BTL na projektu za MTS.. Kreativnost, inspiracija, realizacija – uspešna promocija. Ovo je primer kako možemo odraditi šminku i frizuru prema zadatom konceptu od strane klijenta kada su promocije, sajmovi, lansiranja i kongresi u pitanju.

sminka_za_promocije

Ovako izgleda kad Tea ( Bunny Voodoo ) se spremi za maskembal.. Sve Vaše ideje možemo da sprovedemo u delo sa lakoćom

sminka_za_maskembal

Za dobre žurke, koncerte možete izgledati totalno drugačije (slike dole EXIT – Novi Sad )… 

sminka_za_kocerte

i na kraju pogledajte radove ( slike ispod ) koje je odradila Tea ( Bunny Voodoo) za razne editorijale. Slike govore više od reči..

sminka_revija