REFRESH LICA

  • REFRESH LICA podrazumeva dubinsko hidriranje koze lica sa koktelom svih vitamina i oligoelemenata koji su neophodni Vasoj kozi , što znači da preparati i serumi prodiru u kožu mnogo efikasnije nego da ste kod kuće naneli bilo koju od skupih hidrantnih krema. Procedura se vrsi insulinskim iglicama i potpuno je bezbolna . U nasem salonu koristimo najkvalitetnije preparate najpoznatijih svetskih kozmetičkih kuća, koji Vašoj koži lica trenutno vraćaju svežinu i jedrinu, koju će ona zadržati još dugo posle toga.

  14610649_1057522594369470_436013921_n

  • PEGLANJE BORA HIJALURONSKIM FILERIMA ( oko ociju i nosa )Pored toga što se hijaluronskim filerima odredjeni nedostaci kože mogu sanirati za samo nekoliko minuta – recimo popunjavanje bora – njima se podstiče i razvoj novog vezivnog tkiva i sprečava razgradnja postojeće hijaluronske kiseline u koži, što dodatno poboljšava izgled kože. Ujedno to znači i da efekat svakog narednog tretmana hijaluronskim filerima traje duže i daje sve vidljivije rezultate. Tačnije, sve nevidljivije. Jer, za razliku od filera starije generacije, poput silikona, kod savremenih hijaluronskih filera zaista teško se primećuje da je na licu izvedena bilo kakva korekcija. Hijaluronski fileri su supstance koje se kod estetskokorektivnih zahvata ubacuju u ili pod kožu kako bi se nadomestili njeni nedostaci. Prvobitno su se za uklanjanje bora koristili kolagen i, sada već svima poznati, silikon. Vremenom je, zbog neželjenih efekata i komplikacija, primena kolagena i silikona znatno smanjena. Danas se u svetu, a i kod nas najčešće, primenju hijaluronski fileri u čijoj se osnovi nalazi hijaluronska kiselina.
  • NEW !!!MEGA BRZO NE HIRURSKO I BEZBOLNO RAZBIJANJE MASNIH NASLAGA ( stomak , celulit , podbradak , visece ruke , bokovi , prepone … )
 • Pogledajte jos…
  Kozmetički salon – Vračar
  HIGIJENSKI TRETMAN LICA
  ANTI AGE TRETMANI
  MEZOTERAPIJA BEZ IGALA
  HIJALURONSKI FILERI
  LIFTING
  HOLIVUDSKI SJAJ TRETMAN
  Preparati za kućnu negu
  KOLAGEN TRETMAN
  KAVIJAR TRETMAN
  HIDRATACIJA LICA
  ENZIMSKI PILING
  AKNE TRETMAN
  PODIZANJE GRUDI
  DETOX TRETMAN
  OSTALI TRETMAN
  FACE AND BODY TRANSFORMATION

  REFRESH LICA PPS – LIPOLIZA