Svečane, maturske i frizure za venčanje

SVEČANE, SVADBENE, MATURSKE I NOVOGODIŠNJE FRIZURE

SVEČANE, SVADBENE, MATURSKE I NOVOGODIŠNJE FRIZURE…Pogledajte naš video sa svečanim frizurama.. Predstavljamo Vam glamurozne frizure sa svečane prilike. Za ovakve frizure morate imati već spremnu kosu. Ukoliko Vam je oštećena može se oporaviti tretmanima i preparatima, organskim keratinom i sl. Ukoliko je zdrava i lepo negovana, dijagnosticira se stanje krajeva dlake. Ako su krajevi rascvetali uklanjaju se kliznim šišanjem, zatvaraju se tečnim kristalima i oporavljaju nekim od preparata.

Za frizure iz spota potrebno je odraditi meliranje, senčenje ili neki efekti koji su u trendu kao npr. brondi ili ombre. Ovim efektima ističete teksturu frizure i dobijate 3D efekat. Frizura postaje umetničko delo, unikatna i glamurozna. Pošto samom činu oblkovanja svečane frizure predstoje intezivni oporavak (ako je neophodan), farbanje, meliranje i sl. preporučuje se da se sve to obavi mnogo ranije.

Ovo je spot u skraćenoj verziji sa nešto slabijom rezolucijom, ali je dovoljno dobar da se pogleda. Uživajte u svečanim glamuroznim frizurama i lepoj muzici. Svaka frizura nosi ime modela i broj, tako da lako možete objasniti šta želite. Ukoliko nema u prilogu frizure koja bi odgovarala Vašoj kosi, svratite do nas dobićete sigurno dobar savet šta sa kosom možete da uradite.

SVEČANE FRIZURE, KOKTEL FRIZURA, MATURSKE FRIZURE, POSLOVNE FRIZURE, VEČERNJE FRIZURE…

Za važne dane u životu kada želimo da izgledamo drugačije, primećeno, efektno, najbolje! Frizura mora da bude u skladu sa vašom licnosti, stajlingom, namenom, prilikom… Frizure mogu biti elegantne, klasične sa određenom dozom glamura a mogu biti neobavezne, otkačene, čupave. Kosa je idealan medij za uočljivu transformaciju. U našem salonu imate najnovije kataloge sa stotinama frizura koju naši majstori sa lakoćom oblikuju. Ne trebate biti ograničeni na venčanje ili maturu. Možete osvežiti izgled frizurom i imati poseban look na važnom poslovnom sastanku, na koktelu, na žurci, posebnom izlasku. Naš tim vlada sa preko 200 različitih tipova punđi i pletenica što vam omogucava nežnu, a uočljivu transformaciju bez šišanja i farbanja. Budite otvoreni za promene, iznenadite okolinu i budite primećeni.

U susret vašim željama radimo do 21h, svih 7 dana u nedelji, kako bi odgovorili velikom broju zahteva za večernjim frizurama. U kombinaciji sa ostalim uslugama našeg studija dobićete neodoljiv izgled za večernji provod. Originalne mokre lokne, navijanje kose starijom metodom šešticama, ravno ili loknasto feniranje, vodena, punđe, pletanice su samo neke od tehnika koje primenjujemo u kreativnom izražavanju.

Ovo je galerija fotografija svečanih frizura. Pogled na frizuru od 360 stepeni imate u video materijalu. Ukoliko Vas zanimaju druge tehnike šišanja imate linkove sa gornje desne strane.

svadbena_frizura