TERAPEUTSKA MASAŽA

 • Masaža stopala

  Na našim stopalima nalaze se zone koje odgovaraju svim oganima i žlezdama u našem organizmu, kao i preko 70 000 nervnih završetaka. Stimulacijom odredjenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno blokade koje sprečavaju normalno funkcionisanje našeg organizma.

  LIMFNA DRENAŽA CELOG TELA – OSNOVA DOBROG ZDRAVLJA I LEPOTE

  Ovo je definitivno tretman sa najefektnijim učinkom po lepotu i zdravlje. Efekte ovih tretmana fizički vidite i tek posle par dana shvatite koliko su vas toksini i višak tečnosti zbog slabog rada limfe deformisli. To se vidi na licu rukama, stomaku, celulitu, nogama – celom telu !
  Limfa čini četvrtinu ukupne telesne težine čoveka i glavni je posrednik izmedju krvi i tkiva, prenosi hranljive materije i kiseonik ali takodje sakuplja štetne proizvode metabolizma a kreće se 3 puta sporije od krvi. To uslovljava njeno nakupljanje, što dalje izaziva zadržavanje tečnosti zajedno sa štetnim materijama u telu. Proizvod ovoga nam je otečenost zglobova, ruku , lica (pogotovo kapaka) itd.. Limfna drenaža upravo ovde pomaže. Pomaže izbacivanju viška tečnosti i samim tim se primenjuje kod upala i otoka mišića i zglobova kod već nastalih tegoba. Takodje je nezaobilazna terapija kod problema u radu sistema za varenje, kao što su lenja creva, opstipacija, nadimanje i sl.

 • Pogledajte jos…
  Masaža Vračar
  RELAX MASAŽA
  TERAPEUTSKA MASAŽA
  ANTICELULIT MASAŽE
  BODY SHAPE MASAŽA
  SPORTSKA MASAŽA
  EGZOTIČNE MASAŽE

Masaža glave i lica

Ova jednostavna masaža može otkloniti veliki niz tegoba, opustiti napetost i umor. Osim što ćemo masažom podstaći cirkulaciju lica i glave, naša koža dobiće zdrav sjaj, a kosa će biti nahranjena i ojačana. Masaza glave i lica radi se kod slabe koncentracije i hroničnih glavobolja i stresa.

Aromamasaža

Aromamasaža je masaža tela uz upotrebu eteričnih ulja u ugodnom ambijentu uz opuštajuću muziku, mir i tišinu, gde se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje delovanje. Mirisi eteričnih ulja snažno deluju na emocije i duh, a po svom hemijskom sastavu deluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sastav. Aromamasaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su stres, umor, neki „psihoemotivni“ problemi, mišićni bolovi i dr.

Tajlandska masaža sa biberom

Zimski afrodizijak, prirodna zaštita od gripa i buđenje uspavane čulne energije!

Tajlandska masaža je deo tajlandske medicine. To je kombinacija uživanja, zaceljenja, obnavljanja energije i jačanja imunog sistem. U njoj se ukršta indijska joga, kineska akupresura, kiropraktika i japanska shiatshu masaža. Za razliku od klasične relax masaže koja više deluje antistresno i opušta, ova vrsta masaže pročišćava energetske kanale kroz stimulaciju akupresurnih tačaka na meridijanima ( Sib Sen ) koji se protežu kroz celo telo.
Ulje koje se koristi prolazi kroz kožu i zadržava se do četiri sata u organizmu i prenosi se do ostalih delova tela putem krvotoka. Masaža je obogaćena pakovanjem od bibera i ekskluzivno se radi samo u ovom salonu. U davna vremena koristila se da bi probudila libido i da bi pospešila funkcionisanje bračnih zajednica gde zainteresovanost za telesni kontakt sa partnerom opada. U novije vreme ponovo je oživljena ova vrsta masaže u masovnijem obliku na Tajlandu kao preventiva za grip koji ima sve teže posledice.
Podsećamo Vas da je na Tajlandu masaža deo medicine i najprirodniji način da se izbalansira organizam. Efekti masaže su višestruki.. značajan priliv energije, detoksikacija organizma, poboljšana cirkulacija, ojačan imunitet, psihofizički oporavak, poboljšana koncentracija, otklonjeni bolovi u mišićima, ublažena reuma. Pored zdravstvenih benefita ova posebna masaža budi uspavanu energiju, ima afrodizijačko dejstvo i daje motivaciju.
Efekti masaže traju dve do tri nedelje i mogu se uporediti sa konzumiranih 20 tanjira zdrave supe. Tokom ove masaže sigurno nećete zaspati, jer će vam se energija konstatno buditi od tačke do tačke kako se budu ruke fizioterapeuta kretale od stopala do temena glave. Nakon tretmana Vas čeka specijalan napitak od đumbira koji zaokružuje tretman i dodatno ojačava Vaš  imunitet.

LUMBOIŠIJALGIJA  ( bol u krstima )

Lumbalni sindrom predstavlja bol u krstima koji se spušta duž noge, uz moguće pojave grča , mišića i ograničene pokretljivosti tog dela kičme. Pri masaži se koriste kvalitetni preparati (ulja) koji imaju tendenciju zagrevanje i opustanje misica.

SPONDILOZA (okoštavanje)

Javlja se kod oba pola starosnog doba. U spondilozi proces počinje na intravertrebralni diskusima, odnosno zahvataju međupršljensku masu i zglobove medju pršljenovima kičmenog stuba. Najčesće su promene na donjim pršljenovima, vratnom i krsnom delu. Uzroci: loš položaj kičmenog stuba,ranija povređivanja ili neka druga oboljenja.

DETOX MASAŽA

Masaža za osobe pod konstantnim stresom i sa viškom vode u organizmu. Delovanje: Doživite ogromno olakšanje – jedinstven aromaterapijski kompleks kleke, limuna, bergamota, mente i eukaliptusa deluje kao relaksans centralnog nervnog sistema, omogućuje oslobađanje od toksina, utiče na bolje opuštanje, popravlja raspoloženje, koncentraciju, daje mentalnu snagu i uspostavlja psiho-fizički balans. Masaža je idealna kod osoba koje su konstantno pod stresom, a koktel koji se koristi tokom masaže , svojim snažnim detox dejstvom podstiče izbacivanje nagomilanih toksina i tečnosti u podkožnom tkivu.

CRYO MASAŽA

Specijalna masaža za osobe sa tegobama i bolovima mišića. Ova masža uklanja sve bolove odmah. Prvenstveno je namenjena sportistima, ali i svim onima koji su se „ušinuli“, bili izloženi promaji, ili iz nekog razloga dobili upalu mišića, nerva. Izuzetno je efikasna kod akutnih i hroničnih bolova u vratu, ramenima, mišićima, zglobovima, leđima i nogama. Gel koji se koristi u terapiji ima izuzetan efekat  hlađenja na prirodnoj bazi . U svom biljnom kompleksu sadrži i ekstrat divljeg kestena, kantarion, mentol, kamfor  i eterično ulje mente. Koristi se u krioterapiji umiruje upalne procese kod artritisa, reumatskih teškoća, ukočenosti, sportskih povreda naročito ramena, zglobova i kod slabe pokretljivosti kolena. Specijalna krema deluje metabolički – dvostruko – prvo hladi  tj. umiruje bol, potom uspostavlja znatno pojačanu lokalnu mikrocirkulaciju i započinje proces intenzivnog unutrašnjeg zagrevanja – tako da organizam sam se sebe leči. Bolovi prestaju odmah.

PAKOVANJE I MASAŽA SA ALGAMA (celo telo)

Pakovanje algama obuhvata tretman celog tela i ima višestruko direktno dejstvo na kožu i posredno na opšte zdravlje. Ovaj kozmetički tretman je izuzetno koristan neposredno pred početak leta i tokom leta kada se više izlažemo Suncu. Alge ishranjuju kožu, detoksiraju organizam, aktiviraju metabolizam, aktivno utiču na masne naslage i celulit. Bogate mineralima, kalcijumom, magnezijumom i vitaminima na najprirodniji način daju vašoj koži prirodan balans, hidriraju je i daju elastičnost. Alge su stara „tajna“ kozmetičkih preparata jer obuhvataju širok spektar korisnih benefita kada je koža u pitanju; počev od lica, tretmana mršavljenja, detoksikacije organizma, pa do naprednih anticelulit tretmana. U ovom kozmetičkom tretmanu je sadržano je sve, jer je površina kože 100% prekrivena sa 100% prirodnim algama morskog porekla. Ovim tretmanom se objedinjuje maska za lice, anticelulit tretman, detoksikacija, zatezanje, hidriranje kože i dejstvo na masne naslage. Rezultat je sjajan izgled lica, elastičnija koža, umanjen celulit, smanjene masne naslage i pročiščen organizam.